6 september 2020
17:00

Rönninge Salem Fotboll 1

Referat: Sickla IF 2 - Rönninge Salem Fotboll 1

Årets skönaste segrar radar upp sig så här på sensommaren. Nu Sickla borta i Nackatältet. Rättvis seger sett till antalet chanser. Sickla hade en chans på hela matchen och fick in tre mål. Två på hörnor. Sickla vinner dock bollinnehavet rätt stort idag, men kommer egentligen inte så långt. fram i banan. Deras bäste, nr 21, blev bra nedplockad, framförallt i andra halvlek av Alex.
1-1 i paus, och sedan ryckte RSF, men gjorde det onödigt spännande i slutet. Plus till hela laget som har så stark moral och kämpar för varandra. Extra omnämnande till ytterbackarna Alex och WP, Wilmer som premiärlirar på mittback och gör det mycket bra före skada. Isak N och SImpa starka på mitten och mr Hattrick - Alessandro - på topp. Och Lukas som är helt felfri hela matchen och kunde noterats för årets mål efter rusch från eget straffområde. Ammar, vår tredjemålis, gjorde debut med den äran! Grymt grabbar.